De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Vingerstrips voor scholen en KDV

Finger Alert 110° okay

 

Een vingerstrip, ook wel bekend als deurstrip, dient als bescherming aan de scharnierzijde van de deur. Het plaatsen van vingerstrips voorkomt vingerbeknelling. Op scholen en kinderdagverblijven komt het nog erg veel voor dat kinderen met de vingers tussen de deur beknelt raken. Op het moment dat zij in de buurt van de deur staan en deze wordt gesloten dan kan dit erg vervelend leed opleveren. Als volwassene is het erg vervelend op het moment dat je met de vinger tussen de deur komt, laat staan bij kinderen.

Uit onderzoek blijkt dat er jaarlijks duizenden ongevallen zijn waarbij de vinger tussen de deur beknelt is geraakt. Het plaatsen van een vingerstrip op de deur is een eenvoudige manier om te voorkomen dat kinderen met de vinger tussen de deur beknelt raken. Er zijn twee vingerstrips  tegen vingerbekneliing, namelijk de Finger Alert 110 en de Finger alert 170-180 Professional.

Vingerstrip Finger Alert 110º 

De Finger Alert 110º vingerstrip is speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt en de prijsgevoelige professionele markt waaronder scholen en kinderdagverblijven. De vingerstrip bestaat uit twee delen, een brede en een smalle strip. De Finger Alert is eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in wit en transparant.

Vingerstrip Finger Alert 170º-180º 

De Finger Alert 170º-180º Professional vingerstrip is zoals de naam al zegt speciaal ontworpen voor de professionele markt. De vingerstrip is geschikt voor deuren die tot 180º opengaan of een openingsgraad hebben van 22 cm van deur tot deurkozijn. De Finger Alert 170º-180º professional is verkrijgbaar in het wit, antraciet en bruin.

Voordelen van onze vingerstrips

  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Set voor zowel de binnenkant als de buitenkant van de deur
  • SKG certificaat
  • Duurzaam

Welk van de twee vingerstrips het best geschikt is voor u, is onder andere afhankelijk van het type deur waar de strip op gemonteerd zal worden. Mocht u vragen hebben of als uw meer wilt weten over de vingerstrips van Arte Viva, neem dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@arteviva.nl of te bellen naar 0343 57 69 54.

Arte Viva: “create a safer world for children”.

 

Handen homepage

Lees ook onze andere artikelen over:
Deurstrip voor school en kinderdagverblijf 
Kinderveiligheid
Kindveiligheid in huis
Raambeveiliging op scholen

Onze deurstrippen:download Brochure A5 1016

Onze Hoekbeschermers: