fbpx

De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Raambeveiliging
Window Alert

Raambeveiliging kind

De raambeveiliging van Arte Viva is een eenvoudige oplossing om de raamopening te beperken en is veilig voor kinderen. De Window Alert raambeveiliging maakt het huis veilig voor kinderen en beveiligd het huis tegen eventuele inbrekers.

De raambeveiliging van Arte Viva is zeer geschikt voor de verschillende verdiepingen op scholen, kinderdagverblijven of binnen woonhuizen waar kinderen aanwezig zijn. De Window Alert fungeert als raamslot en het raam kan niet verder open dan 10 centimeter. De Window Alert maakt de ramen niet alleen veilig voor kinderen, maar ook tegen inbrekers. Het raam kan nog steeds volledig geopend worden, maar hier is dan wel een voorafgaande handeling met sleutel voor nodig. Kinderdagverblijven en scholen hebben soms meerdere verdiepingen. Raambeveiliging voor kinderen is hier erg belangrijk.

Prijs en bestelling van de raambeveiliging

Bestel de Window Alert eenvoudig en snel via dit formulier. De prijs van de Window Alert is €31,95 per stuk, dit is inclusief btw en verzendkosten (*minimale afname 2 stuks).

Kinderen moeten zo vrij en veilig mogelijk kunnen spelen. Raambeveiliging voor kinderen zorgt ervoor dat de omgeving veiliger is voor het kind. Naast de Window Alert biedt Arte Viva ook diverse vingerbeschermers en hoekbeschermers aan.

De voordelen van onze raambeveiliging voor het kind:

houdt kinderen binnen

houdt inbrekers buiten

beperkt raamopening

eenvoudige installatie

past op alle ramen

Offerte aanvragen Contact

Raambeveiliging kind

  • raambeveiliging geschikt voor vrijwel alle ramen
  • tegen inbraak
  • verkrijgbaar in wit
  • raam kan tot 10 cm geopend worden
  • eenvoudig te monteren
  • raambeveiliging voor kinderen
  • getest volgens EU normen BS6375 punt 2 en EN14351 punt 1, clausule 4.8

Contact

Window Alert De Window Alert beschikt over twee omhulsels met slot, schuif deze over de platen die aan het raam zijn bevestigd. De veer op de plaat houdt de Window Alert op zijn plaats. Beveilig het raam door de omhulsels te sluiten en verwijder de sleutel. Met deze beveiliging kan het raam alleen 10 cm worden geopend. Verwijder de beveiliging om het raam te geheel openen. Onze raambeveiliging is geschikt voor locaties met kinderen. Onze andere producten: 

Contact

Vergelijkbare producten