De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Raambeveiliging
Window Alert

Raambeveiliging kind

De raambeveiliging van Arte Viva is een eenvoudige oplossing om de raamopening te beperken en is veilig voor kinderen. De Window Alert raambeveiliging maakt het huis veilig voor kinderen en beveiligd het huis tegen eventuele inbrekers.

De raambeveiliging van Arte Viva is zeer geschikt voor de verschillende verdiepingen op scholen, kinderdagverblijven of binnen woonhuizen waar kinderen aanwezig zijn. De Window Alert fungeert als raamslot en het raam kan niet verder open dan 10 centimeter. De Window Alert maakt de ramen niet alleen veilig voor kinderen, maar ook tegen inbrekers. Het raam kan nog steeds volledig geopend worden, maar hier is dan wel een voorafgaande handeling met sleutel voor nodig. Kinderdagverblijven en scholen hebben soms meerdere verdiepingen. Raambeveiliging voor kinderen is hier erg belangrijk.

Raambeveiliging

Kinderen moeten zo vrij en veilig mogelijk kunnen spelen. Raambeveiliging voor kinderen zorgt ervoor dat de omgeving veiliger is voor het kind. Naast de Window Alert biedt Arte Viva ook diverse vingerbeschermers en hoekbeschermers aan.

Hoe open ik de raambeveiliger om het raam volledig te openen?
Met de bijgeleverde sleutels kun je de raambeveiliging ontgrendelen. Als het slot open is gedraaid kun je de kabel van het bevestigingspunt afschuiven. Dit kan aan beide kanten of je kunt er voor kiezen om de kabel aan één kant bevestigd te houden.

Op weke hoogte dient de raambeveiliger geïnstalleerd te worden?
Ons advies is om de raambeveiliging boven het reguliere slot te bevestigen. Wij vinden het minder praktisch om het de Winsow Alert raambeveiliging onder het bestaande slot te bevestigen, ondanks dat dit voor de raambeveiliger niet uitmaakt.

Is één Window Alert voldoende om het raam veilig te maken voor kinderen?
Ja, met één raambeveiliger limiteer je de opening van het raam tot 10 centimeter en voeg je een extra beveiliging toe tegen inbrekers. Een tweede raambeveiliger op hetzelfde raam zorgt alleen voor extra handelingen.

Hoeveel sleutels krijg ik geleverd bij de raambeveiliging?
Bij iedere set Window Alert krijg je één sleutel meegeleverd.

Als ik meerdere raambeveiligers ophang, kan ik deze dan open met één universele sleutel?
Ja, de raambeveiliging is van binnen uit te openen met één universele sleutel. De sleutel van de Window Alert is te gebruiken op andere Window Alerts. Je hoeft dus niet voor alle Window Alerts een eigen sleutel te hebben.

De voordelen van onze raambeveiliging voor het kind:

houdt kinderen binnen

houdt inbrekers buiten

beperkt raamopening

eenvoudige installatie

past op alle ramen

Offerte aanvragen Contact

Raambeveiliging kind

  • raambeveiliging geschikt voor vrijwel alle ramen
  • tegen inbraak
  • verkrijgbaar in wit
  • raam kan tot 10 cm geopend worden
  • eenvoudig te monteren
  • raambeveiliging voor kinderen
  • getest volgens EU normen BS6375 punt 2 en EN14351 punt 1, clausule 4.8

Contact

Window Alert De Window Alert beschikt over twee omhulsels met slot, schuif deze over de platen die aan het raam zijn bevestigd. De veer op de plaat houdt de Window Alert op zijn plaats. Beveilig het raam door de omhulsels te sluiten en verwijder de sleutel. Met deze beveiliging kan het raam alleen 10 cm worden geopend. Verwijder de beveiliging om het raam te geheel openen. Raambeveiliging zorgt ervoor dat kinderen de ramen niet verder kunnen openen dan 10 centimeter en zo veilig het raam open kunnen zetten zonder dat er iets kan gebeuren. Als ouder kun je met een sleutel de beveiliger verwijderen en het raam volledig openen, het raam kan net zo makkelijk weer gelimiteerd worden tot 10 centimeter. ​Er zijn verschillende manieren om de ramen te beveiligen voor kinderen. Bij andere producten zie je dat het het raam alleen open(ongelimiteerd) of dicht kan zijn. Dan is de raambeveiliger vooral bedoeld als extra slot om inbrak te voorkomen. Onze Window Alert fungeert als extra slot als het raam gesloten is en biedt de benodigde bescherming voor kinderen als het raam geopend is. De kabel zorgt voor een verbinding tussen het raam en de post. De Window Alert is verkrijgbaar in het wit en eenvoudig te installeren. Onze raambeveiliging is geschikt voor locaties met kinderen.

Contact

Vergelijkbare producten