De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Muur- en wandbescherming

De Arte Viva ‘Wall Padding’ is een kindvriendelijke muurbeschermer die verwondingen voorkomt wanneer kinderen tegen de muur vallen.

Deze wandbescherming kenmerkt zich door zijn kindvriendelijke ontwerp, dat blessures voorkomt als gevolg van vallen tegen de muur tijdens het spelen op school of in de kinderkamer.

Een botsing met een muur kan ernstige gevolgen hebben voor kinderen. Het zachte materiaal van dit muurkussen absorbeert de impact van een val waardoor kinderen goed van een ongeluk af kunnen komen. In een omgeving waar kinderen spelen, kan een ongeluk gebeuren, daarom is onze muurbeschermer een ideale oplossing om verwondingen te voorkomen.

We moeten kinderen toestaan om met volledige vrijheid te spelen, maar het is ook noodzakelijk om hen voldoende veiligheid te bieden om grote gevaren te voorkomen. Onze oplossingen stellen hen in staat om zichzelf te ontwikkelen terwijl ze spelen zonder de verschrikkelijke gevolgen en de pijn die een ongeluk kan veroorzaken. Onze kinderveiligheidsoplossingen bieden de gemoedsrust om te weten dat ze plezier hebben. De wandbescherming van Arte Vvia biedt uitstekende bescherming.

Arte Viva biedt ook oplossingen voor andere delen van scholen, kinderdagverblijven en ruimtes waar kinderen spelen. Onder andere, Finger Alert deurstrips, hoekbescherming en speelmatten.

De voordelen van onze Wall Padding muurbeschermers:

zachte demping voor een kindveilige ruimte

uitstekende schokabsorptie

3 verschillende kleuren: donkerblauw, lichtgrijs en wit

eenvoudig te installeren

voor kinderdagverblijven en scholen

Offerte aanvragen Contact

  • afmetingen muurbercherming: 30 x 30 x 2 cm
  • wandbescherming is bijtvast
  • uitstekende schokabsorptie
  • Eenvoudig schoon te maken
  • eenvoudig te installeren met zelfklevend tape (inbegrepen) of MS Polymer (los te bestellen)

Contact

Wall Padding De muurbescherming 'Wall Padding' is een beschermend kussen dat verwondingen bij kinderen voorkomt wanneer ze zich tijdens het spelen tegen de muur stoten. De muurvulling is de ideale muurbescherming voor kinderen bij kleuterscholen, kinderdagverblijven, kinderopvang, basisscholen en thuis. Het kussen is soepel afgewerkt en creëert een kindvriendelijke omgeving, waardoor de kans op blessures afneemt. De Arte Viva Wall Padding vermindert het gevaar van verwondingen als gevolg van een botsing. Op deze manier kunnen kinderen veilig zijn en hoofdverwondingen worden voorkomen. Het is ontworpen op een kindvriendelijke manier en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: donkerblauw, lichtgrijs en wit Onze andere kindveiligheidsproducten: 

Contact

Vergelijkbare producten