fbpx

De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Speelmat – Floor/Wall Mat

Kindveilige speelmat met uitstekende demping

De Arte Viva vloer- en muurbeschermers “Floor/ Wall Mat” is een mat voor kinderen die letsel bij kinderen voorkomt wanneer ze tegen de muur stoten of vallen tijdens het spelen.

Deze mat kenmerkt zich door zijn kindvriendelijke ontwerp, dat behalve dat het er fantastisch uitziet, maar ook kinderen beschermt tijdens het spelen op kinderdagverblijven, scholen en thuis.

Een botsing tegen een muur of een val tijdens het rennen kan ernstige gevolgen hebben voor kinderen. Het zachte materiaal van deze vloerbeschermers en muurbescherming absorbeert de zwaarste schokken en zorgt ervoor dat kinderen goed uit een ongeluk kunnen komen. In een omgeving waar kinderen spelen, hebben we altijd het gevaar van een incident, een val, een klap, daarom is onze speelmat een uitstekende oplossing om dit te voorkomen.

We moeten kinderen stimuleren vrij te spelen in een veilige omgeving. Onze kinderveiligheidsoplossingen maken dit mogelijk, waardoor spelenderwijs kunnen leren en ontdekken zonder ernstige gevolgen van ongelukken.

Arte Viva biedt verschillende oplossingen voor gevaren in scholen, kinderdagverblijven en ruimtes waar kinderen spelen. Onder andere, Finger Alert deurstripshoekbescherming en speelmatten.

De voordelen van onze Speelmat – Floor/Wall Mat:

beschermt tegen klappen en vallen

kindveilige speelmat voor muur- en vloerbescherming

geschikt voor vloeren en muren

twee verschillende kleuren: grijs en wit

eenvoudig te gebruiken

voor kinderdagverblijven, scholen en thuis

Offerte aanvragen Contact

  • afmetingen: 60 x 60 x 4 cm
  • zacht en soepel PU-materiaal met gelaagd schuim voor uitstekende schokabsorptie
  • dempt geluid
  • eenvoudig schoon te maken
  • zijkanten voorzien van klittenband om aan elkaar vast te maken
  • gebruik voor het installeren op muren MS-polymeer of Neopreen-lijm

Contact

Speelmat - Floor/Wall Mat De Arte Viva ''Floor/Wall Mat'' is een kindvriendelijke vloer- en muurbeschermers die voorkomt dat kinderen verwondingen oplopen als ze tegen de muur stoten of vallen tijdens het spelen. De vloer- en muurmat is de ideale valbescherming voor kinderen bij kleuterscholen, kinderdagverblijven, kinderopvang, scholen en thuis. De bescherming is soepel afgewerkt en zorgt voor een kindvriendelijke omgeving, waardoor de kans op blessures afneemt. De Arte Viva kindveilige speelmat vermindert de kans op letsel door botsingen. Op deze manier zijn kinderen veilig en worden verwondingen voorkomen. Het is ontworpen op een kindvriendelijke manier die zich in twee verschillende kleuren manifesteert, afhankelijk van de kant. Onze andere kinderveiligheidsproducten: 

Contact

Vergelijkbare producten