De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Finger Alert Door Slam Stopper

Deuren en ramen open voor een verfrissende wind, of spelende kinderen die de deur open laten staan: een deur kan ineens dichtslaan. Wat vaak wordt vergeten, is dat open deuren en ramen moeten worden vastgezet of beschermd om te voorkomen dat ze dichtslaan. Dichtslaande deuren zijn niet alleen luid en eng voor kinderen, ze zijn een groot gevaar voor het knijpen van hun vingers. Deurblokkers en deurstoppers voorkomen dat de deuren dichtslaan. De Door Slam Stopper is de perfecte beveiliging voor dichtslaande deuren voor zowel professioneel als particulier gebruik. Binnen- en buitendeuren kunnen worden beveiligd door de Door Slam Stopper op de deurpost te installeren.

Wanneer de deur met hoge snelheid dicht slaat, voorkomt de Door Slam Stopper dat de deur sluit. Dit voorkomt dat kindervingers tussen een dichtslaande deur gewond raken. Sluit de deur met een normale snelheid, dan blokkeert de Door Slam Stopper niet en kan de deur zoals gebruikelijk worden gesloten.

Naast de Finger Alert Door Slam Stopper, biedt Arte Viva verschillende deurstrips aan tegen de vingerbeknelling aan de scharnierzijde van de deur. Er zijn twee verschillende vingerbeschermingen voor deuren beschikbaar: Finger Alert 110º en Finger Alert 170 – 180º Professional.

Happy fingers with the Finger Alert finger protection for doors!  

De voordelen van onze Door Slam Stopper:

 

voorkomt dichtslaande deuren

voor binnen- en buitendeuren

eenvoudig te installeren

duurzaam en krachtig

voor kinderdagverblijven, scholen en particulieren

Offerte aanvragen Contact

  • Deurpost moet een minimale dikte van 4 cm hebben
  • Plaats het apparaat alleen op de bovenkant van het deurframe
  • Er moet minstens 8 cm vrije ruimte zijn van een gesloten deur aan de bovenkant van het deurframe
  • WD40 op de pin en in de stop spuiten, eenmaal per 3 maanden herhalen
  • Zorg ervoor dat het product de deur niet blokkeert

Contact

De Finger Alert Door Slam Stopper kan op bijna elke deur worden geïnstalleerd om te voorkomen dat deze dichtslaat en verwondingen veroorzaakt. De deurblokker is getest door SKG en is ook geschikt voor zwaardere deuren. Door het eenvoudige mechanisme is het onderhoudsarm en is daarom perfect voor kleuterscholen, scholen of zelfs thuis. Ontdek onze andere Finger Alert-systemen om deuren te beveiligen:

Contact

Vergelijkbare producten