De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Anti slip Stickers

De gekleurde Anti-slip Steps van Arte Viva voorkomt uitglijden op gladde vloeren of trappen.

Kinderen zijn vaak druk met spelen waardoor gevaren niet worden herkend. Rennen over een natte vloer kan daardoor eindigen in een valpartij. De anti-slip stickers van Arte Viva zijn voorzien van een robuuste coating dat zorgt voor grip waardoor ongelukken worden voorkomen. De gekleurde voetjes creëren een veiligere omgeving en functioneren ook als markering op de vloer en trap. De antislip voetjes zijn speels en stimuleren de oplettendheid van kinderen.

Overal waar kinderen spelen is er het risico van een ongeluk. De antislip voetjes verkleinen de kans op een ongeluk. Het kindvriendelijk ontwerp valt op en maakt het mogelijk dat kinderen veilig kunnen rondlopen zonder uit te glijden, ook op hun gladde sokken of schoenen. De Anti-slip Steps maken uw kinderopvang, basisschool en thuis een veiliger onderkomen voor kinderen.

Vind hier meer oplossingen voor een veilige omgeving.

De voordelen van onze anti-slip stickers:

vrolijke voetjes

voorkom glijden en vallen

plak en klaar

bevordert zittend plassen

robuuste antislip

Offerte aanvragen Contact

Voorkom uitglijden van kinderen

  • anti-slip sticker om glij- en valpartijen te voorkomen
  • speelse markering om kinderen aan de kant van de trapleuning te laten lopen
  • voorkomt uitglijden over (natte) vloer in centrale hal, keuken en sanitaire ruimte
  • bevordert kinderen ZITTEND te plassen zodat toiletten schoner blijven
  • eenvoudig aan te brengen (zelfklevend)
  • in een set van 2 (1 links - 1 rechts)
  • afmeting: 8,8 x 12 cm

Contact

Ant Slip stickers

Overal waar kinderen spelen is er het risico van een ongeluk. De Anti-slip Steps verkleinen de kans op een ongeluk. Het kindvriendelijk ontwerp valt op en maakt het mogelijk dat kinderen veilig kunnen rondlopen zonder uit te glijden, ook op hun gladde sokken of schoenen. De Anti-slip Steps maken uw kinderopvang, basisschool en thuis een veiliger onderkomen voor kinderen. De anti-slip stickers maken een veilige omgeving en functioneren als een markering op de vloer of op de trap. Als de non-slip tape op de vloer naast een toilet zit, worden kinderen aangemoedigd om op het toilet te zitten. De inspiratie voor de anti-slip-voetjes kwam voor ons omdat we altijd nieuwe en innovatieve kinderveiligheidsproducten willen creëren. Arte Viva - we zorgen voor de veiligheid van uw kind!

Onze andere producten: 

Contact

Vergelijkbare producten