De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Kindveiligheid in huis

Een mooi interieur is niet altijd een veilig interieur voor kinderen. Een kindveilig huis is een huis waarin de kans op kinderleed nihil is. Maar hoe creëer je kindveiligheid in huis? Er zijn verschillende kinderveiligheidsproducten die bijdragen aan een kindvriendelijke en vooral een kindveilige omgeving. Denk bijvoorbeeld aan hoekbeschermers die scherpe hoeken en randen afschermen of deurstrips die vingerbeknelling voorkomen.

Het is van belang dat de leefomgeving van het opgroeiende kind zo veilig mogelijk is. Scherpe hoeken en randen zijn dan ook een gevaar voor kinderen. Niet alleen binnenshuis is het verstandig om het huis veiliger te maken, maar ook buitenshuis speelt kinderveiligheid een belangrijke rol. De kans dat een spelend kind zich bezeert is altijd aanwezig, maar het is belangrijk dat er zo min mogelijk letsel kan worden opgelopen.

 

Corner Guard Table in home

 

Hoe kun je een huis kindveilig maken?

Het veilig maken van het huis kan met verschillende producten. Vingerbescherming voor zowel de scharnierzijde als de deurklinkzijde van de deur voorkomt dat de kinderen met de vingers tussen de deur kunnen komen. Hoekbeschermers voor muren en tafels voorkomen stoot en valschade bij de kinderen. De raambeveiliging zorgt er niet alleen voor dat de ramen veilig zijn voor kinderen, maar beveiligen het huis ook tegen inbrekers. De eerder genoemde producten zijn diverse producten die bijdragen aan een kindveilig huis. Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren, maar met deze producten verhoogt u de veiligheid voor de kinderen en verkleint u de kans op kinderleed.

Arte Viva

Onze missie luidt: ‘creating a safer world for children” . Kinderveiligheid staat centraal bij Arte Viva. Kinderleed is snel geschiet maar veel van het leed kan eenvoudig voorkomen worden. Kinderveiligheidsproducten zijn in onze ogen onmisbaar binnenshuis maar ook op scholen, kinderopvang, ziekenhuizen en naschoolse opvang.

 

Onze deurstrippen:download Brochure A5 1016

Onze Hoekbeschermers:

Deurstrip voor school en kinderdagverblijf