De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Hoekbescherming voor Tafels

Arte Viva biedt verschillende kinderveiligheidsproducten aan. We zijn constant bezig om onze producten door te ontwikkelen en nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Zo hebben we onlangs de “Eye Line Mirror“en de “Child Safe Mirror” toegevoegd aan het assortiment. Een product dat al geruime tijd in ons assortiment zit zijn de Corner Guard Table en deze zijn uitermate geschikt om scherpe hoeken en randen in huis af te dekken.

Het beste voor je kind

We willen allemaal het beste voor ons kind. Zo spenderen we uren in babywinkels op zoek naar de ideale kinderwagen en die mooie kinderkamer. Vervolgens worden de eerste kleertjes gekocht en let je goed op het draagcomfort voor de kleine. Ben je in het bezit van een auto, dan wil je informatie in over de autostoel die je aanschaft want deze moet zo veilig mogelijk zijn. De aanschaf van een traphekje is op termijn een logische vervolgstap als het kind de wereld gaat ontdekken. Verdere aanpassingen in de woning worden vaak vergeten. Wanneer we kijken naar de andere aanpassingen in de woning, dan is het goed om de scherpe hoeken en randen onder de loep te nemen. Scherpe hoeken en randen vormen een potentieel gevaar voor spelende kinderen en het is raadzaam om deze af te dekken met hoekbescherming.

Scherpe hoeken en randen van tafels

tafelhoekbeschermerHoeken van tafels zien er onschuldig uit en het lijken in eerste instantie geen objecten waar kinderen zich aan kunnen bezeren. Het tegendeel is echter waar. Hoeken van tafels kunnen in een omgeving met opgroeiende en spelende kinderen vervelend leed veroorzaken. Als een kind valt of uitglijdt kunnen scherpe hoeken en randen voor vervelende verwondingen zorgen. Naast tafels zijn ook kastjes en radiatoren plekken waar je de hoeken wellicht beter af kunt dekken. Het afdekken van tafelhoeken zorgt ervoor dat de scherpe hoek veranderd in een zachte kindveilige tafelhoek. Onze tafelhoekbeschermers zijn gemaakt van doorzichtig kunststof en deze zijn eenvoudig te bevestigen. De hoekbeschermers zijn te bevestigen op o.a. glas, kunststof, hout en metaal.
Naast de hoekbescherming voor tafels hebben we nog meer kinderveiligheidsproducten in ons assortiment. Via het productoverzicht vind je meer informatie over het complete assortiment.

Wil je meer informatie over het creëren van een veilige omgeving voor kinderen, lees dan onze andere artikelen:

Hoekbescherming tafels
Arte Viva | Deurstrip | Deurstrips voor scholen | Hoekbescherming | Hoekbeschermers voor kinderen | Tafelhoekbescherming | Raambeveliging voor kinderen | Jashaken | Speelmatten