De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Hoekbeschermers
Corner Guard Table

Tafelhoekbeschermers

Tafelhoekbeschermers schermen de scherpe hoeken van een tafel af. De Corner Guard Table is een simpele oplossing om tafels kindveilig te maken en verwondingen door vallen of stoten te voorkomen. De scherpe hoeken en randen dek je eenvoudig af met deze hoekbescherming voor tafels

Deze tafelhoekbeschermers bevestig je eenvoudig met 3M tape op kunststof, glazen, houten en metalen tafels. Zowel particulieren als professionals creëren en kindveilige omgeving door de Corner Guard hoekbescherming voor tafels te installeren op tafels met scherpe hoeken.

Stoot- en valletsel door scherpe tafelhoeken en randen zorgt jaarlijks voor het nodige (kinder)leed, maar is eenvoudig te voorkomen met tafelhoekbeschermers. Tafels hebben vrijwel altijd een scherpe hoek en zijn dus potentiële gevaren voor spelende kinderen. Voorkom letsel met de bescherming voor tafel hoeken en creëer een kindvriendelijke en veilige speelomgeving.

Vind meer oplossingen voor hoeken, deuren, ramen, uitglijden, en jashaken.

De voordelen van onze tafelhoekbeschermers:

kindveilig tafelhoekje

hoekbescherming voor tafels

geschikt voor kunststof, glas, hout en metaal

eenvoudig te bevestigen

voorkom verwondingen door stoten of vallen

Offerte aanvragen Contact

Tafelhoekbescherming voor kinderen:

  • geschikt voor kunststof, glas, hout en metaal
  • transparante hoekbescherming voor tafels
  • diameter van 3,8 cm
  • maximale tafeldikte van 32 mm
  • eenvoudig te bevestigen met meegeleverde 3M tape
  • gemaakt van PE, gifvrij
 

Meer informatie?

Arte Viva is de specialist op het gebied van hoekbescherming voor kinderen. Onze hoekbeschermers voor tafels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kunnen wij je helpen bij het maken van je keuze of wil je direct een offerte aanvragen? Klik op "hulp bij selectie" en wij nemen contact met je op.

Contact

Corner Guard Table De tafelhoekbeschermer is eenvoudig en snel te bevestigen door de 3M tape. Na plaatsing van de tafelhoekbescherming dient de tape 24 uur te hechten voor optimale bevestiging. Kinderen moeten zo vrij en veilig mogelijk kunnen spelen. Het afschermen van tafelhoeken is hierin een goede stap. Tafelhoekbescherming zorgt ervoor dat de omgeving veiliger is voor het kind. Naast de 'Corner Guard Table' biedt Arte Viva ook diverse andere producten aan die bijdragen aan een kindvriendelijke omgeving. Onze andere hoekbescherming:

Contact

Vergelijkbare producten