De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Hoekbeschermers
Corner Guard Standard

Hoekbeschermers

De Corner Guard Standard is de ideale hoekbeschermer om kinderen te beschermer tegen scherpe hoeken en randen. Onze hoekbeschermer vermindert het risico op verwondingen door een botsing. Door het unieke design is deze hoekbeschermer onopvallend, maar biedt wel de gewenste bescherming en stevigheid. Binnen ons assortiment zijn deze hoekbeschermers uitermate geschikt voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven. 

Muren, vensterbanken en radiatoren hebben scherpe, uitstekende hoeken en randen die potentieel gevaarlijk zijn voor kinderen die rond lopen en spelen. Een val tegen een scherpe hoek of rand kan zeer pijnlijk zijn en leiden tot ernstige verwondingen. Onze Corner Guards hoekbeschermers zijn schokbestendig en slijtvast.

Naast de Corner Guard Standard biedt Arte Viva ook gekleurde en speelse hoekbeschermers voor kinderdagverblijven en scholen.

Creëer een veilige omgeving voor kinderen en verminder het risico op gevaarlijke verwondingen met de Arte Viva hoekbeschermers.

De voordelen van onze hoekbeschermers:

onopvallende hoekbeschemer

ideaal voor ziekenhuizen en zorgcentra

snelle installatie met tape

subtiel en beschermd

makkelijk schoon te maken

Offerte aanvragen Contact

Beschermend, maar niet opvallend:

  • kleur: wit (RAL 9016) en transparant
  • hoekbescherming alleen geschikt voor binnengebruik
  • afmeting: 100 x 1.5 x 1.5 cm
  • gewicht hoekbeschermer: 98 gram
  • bestendig tot 110º Celsius
  • gemaakt van TPE, voldoet aan EN 71 Norm
  • eenvoudig te bevestigen met permanente Tesa tape
 

Meer informatie?

Arte Viva is de specialist op het gebied van hoekbescherming voor kinderen. Onze hoekbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kunnen wij je helpen bij het maken van je keuze of wil je direct een offerte aanvragen? Klik op "hulp bij selectie" en wij nemen contact met je op.

Contact

Corner Guard Starndard De Corner Guard Standard is onopvallend door de rustige kleuren en is daarnaast goed schoon te maken waardoor het de ideale hoekbeschermer is voor, onder andere, ziekenhuizen en zorgcentra. Corner Guards zijn gemakkelijk te bevestigen en onmisbaar in een omgeving met spelende kinderen. De twee kleuren maken deze hoekbescherming ideaal voor verschillende locaties waar een minder opvallende hoekbeschermer gewenst is. Creëer een veilige omgeving en verminder het risico op ernstige verwondingen door vallen of stoten met de Arte Viva hoekbeschermers. Meer tips om de kindveiligheid in huis te vergroten lees je hier. Onze andere hoekbeschermers:

Contact

Vergelijkbare producten