De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Hoekbeschermers
Corner Guard Deluxe

Hoekbescherming voor kinderen

De Corner Guard Deluxe is de perfecte hoekbescherming voor de professionele markt. De Corner Guards van Arte Viva beschermen kinderen tegen gevaarlijke hoeken en randen. Onze hoekbescherming voorkomt dat verwondingen ontstaan als kinderen vallen op scholen, kleuterscholen en speeltuinen.

Deze kleurrijke hoekbescherming is ontwikkeld voor scholen, kinderdagverblijven en speelplaatsen om zowel binnen als buiten gevaarlijke hoeken of randen af te schermen. In een omgeving met spelende kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje, en daarom zijn Corner Guard hoekbescherming onmisbaar.

Naast de hoekbescherming heeft Arte Viva nog meer kinderveiligheidsoplossingen om ongevallen en verwondingen te vermijden: de leuke Corner Guard Deluxe Pencil en vingerbeveiliging voor deuren.

De voordelen van onze hoekbescherming:

voor scholen, kinderopvang, speelplaatsen en zwembaden

binnen en buitengebruik

bijtvast, EN71 norm

vlamvertragend (UL94 HBF)

robuust en schokdempend

eenvoudig te bevestigen

Offerte aanvragen Contact

Hoekbescherming in verschillende kleuren

  • voor binnen-en buitengebruik (weerbestendig)
  • brandvertragend
  • hoekbescherming is bijtvast
  • afmeting: 100 x 6.1 x 6.1 cm
  • gewicht: 460 gram
  • kleuren: ivoor, geel, blauw, lichtgrijs en rood
  • bestendig van -20º tot + 80º Celsius
  • gemaakt van polyurethaan integraalschuim met gesloten huid
  • eenvoudig te bevestigen met MS Polymeer (apart te bestellen)

Hulp nodig bij installatie?

Vraag een professional via Arte Viva aan: arteviva.nl/installatieservice

Meer informatie?

Arte Viva is de specialist op het gebied van hoekbescherming voor kinderen. Onze hoekbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kunnen wij je helpen bij het maken van je keuze of wil je direct een offerte aanvragen? Klik op "hulp bij selectie" en wij nemen contact met je op.

Contact

Corner Guard Deluxe Bij vrijwel alle scholen, kinderdagverblijven en speelplaatsen zijn er onbeschermde hoeken en randen van muren, vensterbanken, radiatoren en dergelijke. Dit zijn potentiële gevaren voor vallende, rennende en spelende kinderen. Een valpartij tegen een scherpe rand of hoek kan veel (kinder)leed veroorzaken. Onze professionele hoekbescherming voor muren is schokdempend en stootvast. Essentieel in een omgeving met spelende kinderen. Onze andere hoekbescherming:

 

Contact

Vergelijkbare producten