De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Deurstrips

De vingerbescherming voor deuren

Vingerbescherming voor deuren is onmisbaar in een omgeving met opgroeiende kinderen. In verschillende landen zijn deurstrips dan ook verplicht voor (basis)scholen en kinderdagverblijven.

Deurstrip
Finger Alert Professional

voorkom vingers tussen de deur

professionele deurstrip voor kinderopvang en school

getest voor 1.000.000 deuropeningen en sluitingen

Meer informatie

Deurstrip
Finger Alert 110°

deurstrip voor deuren die tot 110° opengaan

SKG-IKOB® gecertificeerd (EN16654 & NEN8654)

deurstrip getest op 250.000 open- en dichtbewegingen

Meer informatie

Deurstopper
Finger Alert Door Blocker

voorkomt dichtslaan van deuren

eenvoudige installatie met 3M tape

vrolijk ontwerp

Meer informatie

Deurstopper
Finger Alert Door Stopper

zet deuren eenvoudig vast

snel te plaatsen

vrolijk ontwerp

Meer informatie

Deurstrip
Finger Alert Extreme

extreem brede strip

voorkom vingers tussen de deur

voor deuren die verder dan 180° opengaan

Meer informatie

Drie soorten deurstrips

Arte Viva is de specialist op het gebied van deurstrips tegen vingerbeknelling. . Onze deurstrips worden verkocht in meer dan 65 landen wereldwijd. Er zijn verschillende type deurstrips verkrijgbaar. Welke deurstrip voor jou het meest geschikt is hangt af van de situatie. De Finger alert 110° is geschikt voor deuren die tot 110° opengaan, de deurstrip Finger Alert Professional is geschikt voor deuren die tot 180° opengaan en de Finger Alert Extreme is geschikt voor deuren die verder dan 180° opengaan, een dikte hebben van meer dan 7 cm of een groot en afwijkend scharnier hebben zoals kunststof deuren en aluminium deuren.

Onze deurstrips zijn toepasbaar voor thuis- en professioneel gebruik. De deurstrips zijn uitermate geschikt als vingerbescherming bij kinderopvang, scholen, kinderdagverblijven, zorginstellingen en plaatsen waar veel kinderen zijn.

Naast de deurstrips voor de scharnierzijde van de deur biedt Arte Viva vingerbescherming aan voor de deurklinkzijde van de deur. Zo hebben we twee verschillende deurstoppers, de Finger Alert Door Stopper en de Finger Alert Door Blocker.

Wat is vingerbescherming voor deuren?

Vingerbescherming voor deuren voorkomt dat vingers beknelt raken tussen de deur en de deurpost. Het is iedereen wel eens overkomen, een vinger tussen de deur, een vervelend leed en vooral bij kinderen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een dichtslaande deur lijkt in eerste instantie onschuldig, maar een vinger tussen de deur veroorzaakt vervelend leed. Jaarlijks zijn er diverse aanmeldingen bij de eerste hulp voor vingerbeknelling. In veel gevallen had een deurstrip aan de scharnierzijde van de deur of een deurstopper aan de deurklinkzijde dit leed voorkomen.

Waarom is het aan te raden om deurstrips te plaatsen?

Deurstrips zijn speciaal ontworpen om vingerbeknelling bij deuren te voorkomen. Er is een toepassing voor iedere deur, zelfs automatische deuren. De ruimte tussen de deur en deurpost is bij een openstaande deur ongevaarlijk, zodra de deur sluit wordt de ruimte verkleint. De kracht van de sluitende deur werkt verplettend voor de vingertop, met zeer nare consequenties als gevolg. Voorkomen is beter dan genezen. Deurstrippen sluiten deze zijde volledig af en maken het onmogelijk om met de vinger beknelt te raken tussen de deur.

Welke omgevingen zijn het meest geschikt voor deurstrips?

Deurstrips zijn niet meer weg te denken uit een omgeving met opgroeiende en spelende kinderen. Scholen en kinderdagverblijven zijn plaatsen waar je deurstrippen het meeste tegenkomt. Deze omgevingen zijn zo veilig mogelijk ingericht voor kinderen. Deurstrippen zijn onmisbaar en veelal verplicht bij de kinderopvang en (basis)scholen. Deurstrippen zie je ook steeds vaker terug in restaurants, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen. De producten van Arte Viva worden ook besteld door particulieren om deuren binnenshuis veilig te maken en vingerbeknelling te voorkomen.

Moet je alle deuren voorzien van deurstrips?

Niet alle deuren dienen te worden voorzien van deurstrips, zorg er echter wel voor dat alle deuren die toegankelijk zijn voor kinderen worden beschermt.

Hoe installeer ik de deurstrip van Arte Viva?

Deurstrips zijn eenvoudig te installeren. We hebben verschillende video’s waarin we je uitleggen hoe onze deurstrips geïnstalleerd moeten worden.

Welke deurstrip moet ik kiezen?

Arte Viva heeft deurstrippen voor verschillende type deuren. Meer informatie over de verschillende deurstrips vind je door op de producten te klikken, bovenaan deze pagina. Voor vragen staan we altijd voor je klaar.

Contact

We helpen je graag met de keuze voor het juiste product. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragenContact

Arte Viva | Deurstrip | Deurstrips voor scholen | Hoekbescherming | Hoekbeschermers voor kinderen | Tafelhoekbescherming | Raambeveliging voor kinderen | Jashaken | SpeelmattenMuurbeschermingKindveilige spiegel | Arteviva.com