fbpx

De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Deurstopper
Finger Alert Door Stopper

Deurstopper voor scholen

Met dit rode voetje zet je deuren tijdelijk vast. De Finger Alert deurstopper weerhoudt de deur van dichtslaan en voorkomt zo pijnlijke en ernstige verwondingen aan de vingertjes van kinderen. 

Deze deurwig is een makkelijke en snelle oplossing om de vingers van je kinderen te beschermen. De Finger Alert deurstopper is een onderdeel van de volledige vingerbescherming voor deuren. Naast het gebruik van de Finger Alert Door Stopper is het installeren van vingerbeschermingsprofielen aan de scharnierzijde van de deur noodzakelijk. De deurstrips van Arte Viva beschikken over de hoogste veiligheidscertificaten: Finger Alert 110º en Finger Alert 170 – 180º Professional.

Creëer een kindvriendelijke omgeving met de producten van Arte Viva!

 

De voordelen van onze deurstopper:

zet deuren eenvoudig vast

snel te plaatsen

vrolijk ontwerp

geschikt voor kinderdagverblijven en scholen

Offerte aanvragen Contact

Zet deuren makkelijk vast met de deurstopper

  • bevestigen met 3M-tape
  • opbergen buiten bereik van kinderen (1,60 m - 1,80 m hoogte)
  • afstand tussen de deur en vloer maximaal 25 mm
  • afmetingen: 11.6 x 9 cm
  • gewicht: 56 gram
 

Meer informatie?

Arte Viva is de specialist op het gebied van deurbeveiliging tegen vingerbeknelling. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Kunnen wij je helpen bij het maken van je keuze of wil je direct een offerte aanvragen? Klik op "hulp bij selectie"en wij nemen contact met je op.

Contact

Finger Alert Door Stopper Met de Finger Alert Door Stopper zet je deuren tijdelijk vast. De deurstopper is eenvoudig onder de geopende deur te plaatsen, waarna deze vast staat. De deurstopper past op alle binnendeuren waarvan de opening tussen de vloer en de deur kleiner is dan 25 mm. Wanneer de deurstopper niet in gebruik is, kan het voetje (hoog) opgehangen worden. Onze andere deurstrips: 

Contact

Vergelijkbare producten