fbpx

De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Deurstrip
Finger Alert Extreme

Deurstrip voor kinderen

De Finger Alert Extreme is een extreem brede deurstrip en voorkomt beknelde vingers tussen de deur en het kozijn aan de scharnierzijde. De Extreme heeft een groot afdekbereik en is hierdoor geschikt voor deuren die verder open gaan dan 180°. De deurstrip kan goed toegepast worden op kunststof of aluminium deuren waarbij de opening tussen deur en deurkozijn, groter is dan 20cm.

De Finger Alert Extreme is een extra brede versie van de Finger Alert 170-180° Professional en is een professionele oplossing tegen vingerbeknelling voor kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen, etc.

Arte Viva is de specialist op het gebied van deurstrips. Zo hebben we naast de Finger Alert Extreme een deurstrip voor thuisgebruik en een deurstrip voor professioneel gebruik.

Een veilige omgeving met de vingerbescherming voor deuren!

 

De voordelen van onze deurstrips:

extreem brede strip

voorkom vingers tussen de deur

voor deuren die verder dan 180° opengaan

professionele oplossing

eenvoudig te installeren

Offerte aanvragen Contact

Deurstrip voor deuren met grote opening

  • professionele oplossing
  • openingsgraad meer dan 180°
  • grote openingsspleet
  • snel en eenvoudig te installeren
  • 180 cm en 195 cm
  • deurstrip in wit (RAL 9016), antraciet (RAL7016) en zilvergrijs (RAL7040)

Hulp nodig bij installatie?

Vraag een professional via Arte Viva aan: arteviva.nl/installatieservice

Meer informatie?

Arte Viva is de specialist op het gebied van deurstrips tegen vingerbeknelling. Onze deurstrips zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Kunnen wij je helpen bij het maken van je keuze of wil je direct een offerte aanvragen? Klik op "hulp bij selectie"en wij nemen contact met je op.

Contact

Finger Alert Extreme  Deze deurbeveiliging bestaat uit een extreem brede deurstrip die geschikt is voor deuren die verder opengaan dan 180°. De Finger Alert Extreme is eenvoudig te installeren door de 2 klikstrippen te bevestigen aan het kozijn en de deur, bevestig het extreem brede profiel, en klaar! Onze andere deurstrips: 

Contact

Vergelijkbare producten