fbpx

De specialist in kinderveiligheid

Snelle levering

Hoogste kwaliteit

Blije kinderen

Deurstopper
Finger Alert Door Blocker

Vingerbescherming deuren

De Finger Alert Door Blocker vingerbescherming is een simpele maar effectieve oplossing om te voorkomen dat kinderen hun vingers beknelling tussen de deur.

Maak deuren veiliger door deze deurblokker boven de deurklink te bevestigen. Draai de deurbuffer in horizontale positie en voorkom dat een deur dicht slaat. Sluit de deur door het handje in verticale positie te draaien.

Deze vingerbescherming voor deuren is eenvoudig te installeren zodat je veel tijd (en geld) uitspaart. Dit vrolijke handje tegen vingerbeknelling is de ideale aanvulling als deurbeveiliging.

Naast de vingerbescherming Finger Alert Door Blocker en Door Stopper, biedt Arte Viva ook deurstrips tegen vingerbeknelling aan voor de scharnierzijde van de deur: Finger Alert 110º en Finger Alert 170 – 180º Professional.

Voorkom vingerbeknelling met Finger Alert! 

De voordelen van onze vingerbescherming deur:

voorkomt dichtslaan van deuren

eenvoudige installatie met 3M tape

vrolijk ontwerp

bevestig tussen 160-180 cm hoogte

gemaakt van EVA-schuim

Offerte aanvragen Contact

Onze vingerbescherming voor deuren

  • bevestigen met 3M-tape
  • bevestigingsplaats op 160 - 180 cm hoogte
  • materiaal vingerbescherming deur: EVA-schuim
  • afmetingen: 12 x 10 cm
  • gewicht: 25 gram
 

Meer informatie?

Arte Viva is de specialist op het gebied van vingerbescherming en deurbeveiliging tegen vingerbeknelling. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Kunnen wij je helpen bij het maken van je keuze of wil je direct een offerte aanvragen? Klik op "hulp bij selectie" en wij nemen contact met je op.

Contact

Finger Alert Door Blocker Met de Finger Alert Door Blocker vingerbescherming voorkom je dat een dichtslaande deur leidt tot verwondingen bij kindervingertjes.  In kinderdagverblijven, scholen, zorginstellingen, woningen en publieke plaatsen zijn al vele deuren veiliger gemaakt met deze vrolijke handjes. Door de Finger Alert deurblokker te installeren creëer je een veilige omgeving voor kinderen! Onze andere deurstrips en vingerbescherming: 

 

Contact

Vergelijkbare producten